2011

Verksamhetsberättelse för BK Oden 2011

 

Styrelse:

Ordförande Dan Johansson

Kassör Mats Rubin

Sekreterare Björn Svensgård

Ledamöter Jan Arvidsson och Daniel Rubin.

Suppleanter Eva Axelsson och Per Sörensen.

 

Styrelsen har haft tre protokollförda möten under året och antalet medlemmar var vid årsskiftet 121 st.

 

 

Aktiviteter

Årets grillfest hölls i hamnen i Odensjö. Hamnen hade snyggats till med uppröjning av träd och buskar och nytt grus. Hamnkommitén med Pär i spetsen hade även fixat en stor fin stationär grillplats samt möblemang. Ett stort tack till alla som ordnade det hela till en trevlig kväll med god mat och fin gemenskap.

 

Föreningen har varit representerade på sommarfesten genom Eva Axelsson och Sven-Erik Eriksson. Festen avlöpte som vanligt och kanotracet med Sven-Eriks kanoter är ett populärt inslag.

 

Utprickningen

Ansvariga för farvattnen i söder har varit Jan Arvidsson, Tomas Karlsson och Stefan Nilsson. I norra delen har uppgiften skötts av Dan Johansson, Stig Olsson och Björn Svensgård. Förändringsvindarna som blåste i fjol har mojnat betydligt och nu sköts allt som vanligt igen. Angantyr har en sjöbottenskanningsutrustning och vi hoppas att dom kan skanna bottnen runt våra prickar så småningom.

 

Hamnen

Per Sörensen har varit hamnkapten och meddelar att det har varit en del lediga platser 2011. Grillplatsen med tillhörande möbler är på plats.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

07.12 | 12:32

Hej!

Jag undrar samma sak som Anneli. Är det möjligt att köpa djupkarten (norra och södra delen) över Bolmen?

Hälsningar,
Clemens

...
04.11 | 14:30

Hej!
Jag undrar om det går att köpa djupkartan över Bolmen.
Med vänlig hälsning
Anneli

...
11.08 | 18:52

Hej
Vi funderar på att söka båtplats i Bolmen för en Flipper 525 HT. (ev. en 620 HT 2019) Var i Bolmen finns dessa båtplatser, och hur är möjligheterna att hyra

...
01.03 | 21:52

Jag vill tacka alla för årsmötet 25 febr-14. Vilken god stadga, ordning, reda och glädje som finns i klubben. /Lars-Roland Svensson, ny medlem, plats 16.

...
Du gillar den här sidan