2010

Verksamhetsberättelse för BK Oden 2010

 

Styrelse:

Ordförande   Dan Johansson

Kassör           Mats Rubin

Sekreterare    Björn Svensgård

Ledamöter    Jan Arvidsson och Daniel Rubin.

Suppleanter   Eva Axelsson och Per Sörensen.

 

Styrelsen har haft ett protokollfört möte under året och antalet medlemmar var vid årsskiftet 121 st. Dan Johansson, Stig Olsson, Björn Svensgård, Jan Arvidsson, Tomas Karlsson och Stefan Nilsson har varit ansvariga för utprickningen i våran del av Bolmen.

 

 

Aktiviteter

Årets grillfest hölls i den nya grillkåtan på Lökna camping. Ett stort tack till Alfred Nilsson som hade sammankallat ett glatt gäng som ordnade det hela till en trevlig kväll med god mat och fin gemenskap.

 

Föreningen har varit representerade på sommarfesten genom Eva Axelsson och Sven-Erik Eriksson. Festen avlöpte som vanligt och kanotracet med Sven-Eriks kanoter är ett populärt inslag.

 

Utprickningen

Ansvariga för farvattnen i söder har varit Jan Arvidsson, Tomas Karlsson och Stefan Nilsson. I norra delen har uppgiften skötts av Dan Johansson, Stig Olsson och Björn Svensgård. Det är lite nyheter på gång vad gäller ansvaret för utprickningen och flottarna börjar bli gamla och gistna. Diskussioner förs inom BFBK om det borde vara ett myndighetsansvar men ännu fortsätter vi som förut.

 

 Hamnen

Per Sörensen har varit hamnkapten och meddelar att nästan alla platser var belagda 2010. Vi har tagit bort lite småträd och den stora björken på vändplanen. Svante och Ludde har planerat marken och en grillplats kommer att ordnas under 2011.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

07.12 | 12:32

Hej!

Jag undrar samma sak som Anneli. Är det möjligt att köpa djupkarten (norra och södra delen) över Bolmen?

Hälsningar,
Clemens

...
04.11 | 14:30

Hej!
Jag undrar om det går att köpa djupkartan över Bolmen.
Med vänlig hälsning
Anneli

...
11.08 | 18:52

Hej
Vi funderar på att söka båtplats i Bolmen för en Flipper 525 HT. (ev. en 620 HT 2019) Var i Bolmen finns dessa båtplatser, och hur är möjligheterna att hyra

...
01.03 | 21:52

Jag vill tacka alla för årsmötet 25 febr-14. Vilken god stadga, ordning, reda och glädje som finns i klubben. /Lars-Roland Svensson, ny medlem, plats 16.

...
Du gillar den här sidan